Компанія Бета-Буд

Номер оголошення 416942

Опис

Компанія Бета-Лад – це сучасне підприємство, яке вже не перший рік надає послуги жителям Харкова і регіону. Основним напрямком нашої діяльності є реалізація продукції для оформлення екстер'єру з можливістю установки конструкцій.

У нас працює команда професіоналів, які мають великий досвід роботи в даній сфері і високу кваліфікацію. Ми можемо виконати роботи будь-якої складності швидко та якісно.

Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками, що забезпечує наших клієнтів товарами кращої якості. Вся реалізована продукція має відповідний пакет документів, що підтверджує її відповідність всім вимогам та стандартам міжнародного якості.

Основний асортимент нашої компанії складають бетонні єврозабори, єврозабори, вироблені за технологією граніліт, ворота і тротуарна плитка. Крім продажу ми здійснюємо послуги з монтажу, установки та укладання. На сайті представлені фото робіт, виконаних нашими фахівцями. Тут ви можете побачити ворота Харків, єврозабори, встановлені на території приватної власності, кладку плитки і багато іншого.

Сайт: https://beta-stroy.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні