БОРОШНО РИСОВА від виробника оптом

Номер оголошення 95158

Опис

Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмалевмісної (близько 80%) сировини, у якої відсутня клейковина. Має високі та стабільні функціональні властивості: вологоутримуюча, жироутримуюча, гелеутворююча здатність; рекомендована гідротацією рисового борошна 1:4, 1:6. На відміну від генетично модифікованих добавок, рисове борошно є природним продуктом. Рисова мука не містить глютен білок, який навіть для здорових людей є харчовим подразником.

Таким чином, рисове борошно знаходить широке застосування при лікувальному та дієтичному харчуванні.

Області застосування рисового борошна: дитяче та дієтичне харчування (у виробництві швидко заварюються каші та рослинні консерви); виробництво м'ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м'ясного фаршу; виробництво сирків, майонезів, вареного згущеного молока, йогуртів, соусів, кетчупів; виробництво хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, пеллет.

(чіпси); виробництво рибних консервів, котлет, оселедців. Панування: рисове борошно як найкращий засіб для сухого паніровки курки, риби, овочів та картопляних котлет.

Використовуючи рисове борошно при виробництві ковбасних виробів, замінюємо нативні та хімічно модифіковані крохмалі, що перевершують її за вартістю, скорочуємо термовитрати та збільшуємо вихід готових виробів. У молочній промисловості рисове борошно можна використовувати, як ефективний загусник запобігає розшарування після замішування. При додаванні рисового борошна до низьких сортів пшеничного борошна виходять вироби світліших відтінків, що робить актуальним застосування рисового борошна в багатьох рецептах кондитерських виробів. У виробництві макаронних виробів рисова мука застосовується для зміцнення структури макаронної продукції. При виробництві виробів переробки рибопродуктів у разі, коли вміст вільної вологи в рибних виробах небажаний і потрібно посилити зв'язок між його компонентами,

Слід зазначити, що у виробників на базі рисової муки є можливість виробляти найрізноманітнішу продукцію в хлібопекарському, м'ясному або молочному виробництві, при виробництві макаронів, соусів, кетчупів, майонезів і навіть морозива.

Готові до співпраці із заінтересованими особами.

Омецінський Вадим ТОВ. ''Агропостач''

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: ometsinski
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні