Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка
Мозаїка

Номер оголошення 337321

Опис

Эксклюзивныекартины з мозаїки ручної роботи отдизайн студії Романа Москаленка. Що ж являє собою будь-яка мозаїка -це композиція частинок, скомпонованих,як правило, на площині. Причемматериалы, з яких складываетсякомпозиция, можуть бути різними: камені,смальта, керамічна плитка та інші.Відрізняються мозаїки один про одного і пожанрам, тематиками тієї чи іншої композиції.Сьогодні, в століття розвитку информационныхтехнологий, твори часто создаютсяпри допомогою машин і комп'ютерів, чтолишает його індивідуальності.


Нашадизайн студія розробила абсолютноновый спосіб створення композицій измозаики. Після нанесення часток изкерамики майстра різними техникамитрижды фарбують шов. Композициидизайнеры, як і саму викладку, расписываютвручную розписують вручну, що придаетработе індивідуальність і ексклюзивність.Завдяки такій техніці на композицииочень чітко видна кожна отдельнаядеталь. Цей спосіб, поєднує в себеэлементы розписи та мозаїки, позволяетмаксимально деталізувати всі элементыкартины навіть невеликого розміру. Поэтомунаши майстри створюють мозаїки, которыеукрасят не тільки стіни великих будівель,але і не великі площини, наприклад,квартири і не великі композиції вбарах, бутиках або ресторанах. І незважаючи на багатовікову історію мозаїки когдаправильно скласти композицію вона легковписывается в найсучасніші интерьерыдобавляя загадковість, об'єднуючи в собі багаторічну історії сучасні технології.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні