Перебуваєте в пошуку юридичної допомоги на території Болгарії

Номер оголошення 43146

Опис

Кожен з нас хоча б раз у житті звертався за допомогою до юриста. Оскільки різні операції з нерухомістю, розділи майна, вирішення податкових спорів та багато іншого обов'язково повинні здійснюватися у присутності адвоката. Іноді практично неможливо всі ці проблеми вирішити власними силами. Лише фахівець може допомогти дійсно справедливо оцінити і вирішити виниклу ситуацію. Юридичні та адвокатські послуги можуть знадобитися в будь-яку секунду і ми допоможемо Вам зібрати потрібний пакет документів і, якщо буде потрібно, стати Вашою довіреною особою за збір і здачу документів.

І, якщо у Вас виникли обставини, при яких необхідно оформити/переоформити нерухомість в Болгарії і/ або Ви вирішили продати свою власність, чи відбулися зміни в сімейних обставин, або отримали нерухомість у спадщину та/або залагодити ін. життєві і фінансові ситуації, ви можете скористатися нашими послугами з переоформлення прав власності на болгарську нерухомість.

У будь вищезазначеної ситуації Вам потрібна юридична допомога на території Болгарії. А для цього потрібна допомога та підтримка з боку болгарської адвоката, що володіє знаннями про місцевому законодавстві. Весь процес підготовки, а також отримання необхідних документів аналогічно оформленню угоди купівлі-продажу нерухомості, але може відрізнятися, залежно від окремо взятої ситуації.

Для уточнення усіх деталей, зв'яжіться з нами по електронній пошті, скайпу або телефону. Ми обов'язково проінформуємо Вас і нададуть необхідну допомогу і підтримку по всім питанням!

Адвокат Димитр Батаків
Тел. у Болгарії: +35955474170
E-mail: batakov@abv.bg

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: divna.consult
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні