Бухгалтерські послуги в Україні

Номер оголошення 462988

Опис

У 2002 році почалася діяльність нашої компанії "Financial Chain Corporation". Переважними напрямками діяльності корпорації стали аутсорсинг бухгалтерського і податкового обліку, а також юридичний консалтинг в сфері корпоративного права.

На сьогоднішній день ми надаємо кваліфіковані послуги, що відповідають встановленим вимогам якості та готові запропонувати перевірені на практиці рішення.

Ми співпрацюємо з різними російськими та зарубіжними компаніями, допомагаючи їм успішно працювати і розвиватися. Серед наших постійних клієнтів є всесвітньо відомі організації, які довірили нам свій бізнес.

В даний час офіси компанії "Financial Chain Corporation" знаходяться на території шести країн: Російської Федерації, Республіці Азербайджан, Чехії, Грузії, Україні, Казахстані.

Для кожного нашого Клієнта, ми стаємо надійним партнером, що забезпечує підтримку і захист бізнесу, допомагаючи Вам зосередитися на завданнях ефективного розвитку компанії та збільшення її прибутку.

Сайт: https://ua.f-chain.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні