Паровий котел Е-0,5-0,9Р

Номер оголошення 684712

Опис

Котел серії «Е-0,5-0,9Р» - це вертикально-водотрубний однобарабанний котел з естетичною циркуляцією, що складається з топок, конвективної частини, барабана та системних колекторів. Призначений для спалювання твердого палива (дрова, вугілля, пелети, шолуха тощо) та отримання насиченої пари під тиском вище атмосферного (0,8МПа (8кгс/см²), t=175°С), використовується поза самим пристроєм для різних потреб у промисловості, сільському господарстві, а також для обігрівання та гарячого водопостачання у інших галузях.

Конструкція парового котла Е-0,5-0,9Р є достатньо надійною. Котел встановлюється єдиним транспортним блоком, встановленим на рамі, у вільному вигляді та в декоративній обшивці. У блоці котла передбачена можливість огляду, очистки від смолистих відкладень та продувки обладнання від золи та шлаку.

Комплектація виробів включає в себе: живильний насос, запорну арматуру в межах котла, контрольно-вимірювальні прилади, вибухові клапани, датчик тиску, щит управління, вентилятор, димосос, звукову сирену та ін.

Обладнання надається покупцю з паспортом та інструкцією по експлуатації.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Україні