Експрес курси психології в Житомирі

Номер оголошення 353438

Опис
  • Курс ПСИХОЛОГІЇ учить розуміти, що багато що у світі скороминуще, але були, є і будуть вічні цінності, дають зрозуміти, що сенс життя в тому, на що вона витрачена, дають зрозуміти, що далі і успішніше йде той, хто наполегливо долає себе і перешкоди, дають палицю в дорогу і ключ для двері. На нашому курсі психології Ви навчитеся за допомогою тестів, ролевих ігор, анкет, аналізу снів і спогадів, візуальної психодіагностики виводити проблеми людини з рівня підсвідомості на усвідомлений рівень і давати рекомендації по роботі над цими питаннями. Професія дизайнера у наш час набула особливого значення і затребуваність у будівельній індустрії. Необхідно мати різнобічні знання в області основ архітектури, перспективи, художньої композиції, кольорознавства, технології обробних матеріалів.

  • м. Житомир, вул. Кафедральна, 8, 3 поверх, 0674128841, 0635128625, 0412470242 Учбовий центр "Технологія успіху" Зайняття уранці, вдень або увечері, можливо і у вихідні. Викладацький склад підбирається з практикуючих фахівців Після закінчення навчання ви отримаєте підтверджувальний документ з додатком. Будемо раді бачити вас в нашому учбовому центрі. Дзвоніть.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення у Житомирі в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення у Житомирі