Концентрати, ароматизатори, харчові барвники Etol. Акція 10+1

Номер оголошення 493457

Опис

Величезна різноманітність смаків, тільки якісна продукція. Концентрати та ароматизатори Etol. Словенські концентрати Etol — це екологічно нешкідлива продукція, що дозволяє з будь-спиртової суміші хорошої якості виробити продукцію на рівні магазинних аналогів.

Для приготування напою не потрібно ніяких особливих умов. Просто змішати готову спиртову суміш і концентрат. Вже через годину напій можна дегустувати. Через добу розкривається смак і аромат, властиві фірмовим напоїв. А троє діб ваш напій не відрізнити від фірмового.

Величезний вибір: Столичний, Сільвер, Платинум, Класичний, Шоколадний, Мигдальний, Вишневий, Вишня в шоколаді, Ірландський крем, Чорнослив, Кавовий, Ванільно-карамельний, Святковий, Гранд, Арагвай, Добірний, Ексклюзивний, Царський. Звертаємо увагу на незвичайні новинки: Імбир-цитрус, горілка-коноплянка, чача, граппа, аніс, мохіто, амаретто.

Всі смакові концентрати Etol відповідають міжнародним стандартам якості. Різноманітні бонификаторы для горілки здатні перетворити ваші прості напої у витончені благородні напої зі смаками: білий, лимонний, журавлинний, малиновий, полуничний, на березових бруньках, чорна смородина, зелене яблуко, манго, медовий, гранат.

Вас порадують наші ціни: 40 гривень за концентрат.

Крім того, в наявності харчові барвники найпопулярніших кольорів: червоний, зелений, карамельний колер по 15 гривень за барвник.

Уточнити інформацію, зробити замовлення можна по телефону. Організовуємо доставку в будь-який регіон. Без самовивозу. Форма оплати за вашим вибором.

Замовляйте!

Телефони: +380981326777, +380991326777 (Світлана).

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення у Запоріжжі в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення у Запоріжжі