Концентрати, ароматизатори Etol купити Україна. Замовити

Номер оголошення 439702

Опис

Приготувати якісні напої, за смаковими якостями не поступаються дорогим алкогольних напоїв, просто з високоякісними концентратами і ароматизаторами Etol.

Привабливі ціни: упаковка, розрахована на 10-12 літрів сировинної суміші, коштує всього 40 гривень. А оформивши замовлення в п'ятницю ви автоматично стаєте учасником акції "Щаслива п'ятниця" і додатково до кожні 10 замовленим концентратів Etol отримуєте ще один безкоштовно.

Ви можете порадувати своїх гостей дивовижним розмаїттям напоїв: Класичний, Шоколадний, Мигдальний, Вишневий, Вишня в шоколаді, Ірландський крем, Кавовий, Ванільно-карамельний, Святковий, Гранд, Арагвай, Добірний. Ексклюзивний, Царський, Екстракт дубовий. Звертаємо увагу на смачні новинки: СТОЛИЧНИЙ, Сільвер, Платинум. Додати напоїв на основі горілки незвичайні смаки і при цьому поліпшити їх смакові достоїнства ви зможете за допомогою бонификаторов: білий, лимонний, журавлинний, малиновий, полуничний, на березових бруньках, чорна смородина, зелене яблуко, манго, медовий, гранат. Радимо спробувати також нові смаки: аніс, слива. В нашому асортименті знайдеться чим порадувати цінителів елітних алкогольних напоїв: віскі, ром, текіла, джин, лимончелло, бренді, абсент, самбука, амаретто.

З приготуванням напоїв з використанням концентратів Etol впоратися навіть початківець. Додати концентрат у підготовлену суміш, витримати від 3 годин до 3 діб та можете насолоджуватися смаком готових напоїв.

В асортименті є харчові барвники: карамельний, чорна смородина за цінами виробника: 15 грн.

Оперативна доставка в будь-яке місто України Новою Поштою. Немає самовивозу. Оплата при отриманні або передоплата за вашим вибором.

Дзвоніть по телефонах, допоможемо визначитися з вибором і оформити замовлення.

Замовляйте.

Телефони: +380981326777, +380991326777 (Світлана).

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Полтаві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Полтаві