Інструктор з водіння авто з АКПП

Номер оголошення 589004

Опис

У Вас є права і автомобіль. Ви хочете водити, але відчуваєте страх на дорозі, ви тільки отримали права, а їздити ще боїтеся або вважаєте, що в автошколі Вас навчили тільки скласти іспит, а не водити автомобіль. Якщо Ви відчуваєте почуття, що Ви всім заважаєте на дорозі, боїтеся припаркуватися, проїхати вузький двір, розійтися з зустрічним транспортом, Вас лякає рух по кільцю або в пробці, а непрацюючий світлофор ставить в тупик. Якщо Ви просто невпевнені і відчуваєте дискомфорт за кермом - то Ви звернулися за адресою.

Їзда по місту - справжній екстрим. Ви навчитеся уникати аварійних ситуацій. А якщо все-таки потрапляєте в таку ситуацію, навчитеся з честю виходити з неї.

Курси водіння призначені для вдосконалення навичок водіння автомобіля в різних умовах для водіїв, що недавно отримали «права», для тих, хто давно не сидів за кермом, для відновлення втрачених навичок водіння, для тих, хто в повсякденному водійської життя стикається з ситуаціями, що викликають почуття невпевненості і дискомфорт - як припаркуватися між близько стоять машинами, як покинути стоянку не подряпавши себе і сусіда, як вести себе в «пробці», як маневрувати в щільному потоці автомобілів і т.д. Виїжджаю в зручне для Вас час і місце по Одесі, завдяки чому Ваш час буде використовуватися з максимальною ефективністю. І результат не змусить себе довго чекати. Навчання водінню проходить на автомобілі з автоматичною коробкою передач (АКПП). Досвід навчання водінню більше 30 років.

Підготовка до екстремального міському водінню, психологічна реабілітація після аварійних ситуацій. Навчаю безпечно їздити в будь-яких умовах. Навчання на вашому або моєму (Mersedes 210) автомобілі. Накатка ваших "домашніх" маршрутів по схемам: дім-робота, будинок-школа, будинок-д / сад, і т.п. Грамотно розтлумачу ПДР і позаштатні дорожні ситуації, як психолог знайду індивідуальний особистісний підхід, як педагог - побудую грамотно навчальний процес, виходячи з вашого статі, віку і навичок.

Використовуючи індивідуальний підхід, свій досвід водія, я постараюся зробити уроки водійської майстерності максимально ефективними і забезпечити Вашу безпеку на дорозі в майбутньому.

Чекаю Ваших дзвінків, відповім на будь-які питання. Оплата 500 грн навчальну годину або за домовленістю.

тел +38 063 7356767

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Одесі в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Одесі