Котел на твердому паливі тривалого горіння Сан Еко 17 кВт
Котел на твердому паливі тривалого горіння Сан Еко 17 кВт
Котел на твердому паливі тривалого горіння Сан Еко 17 кВт
Котел на твердому паливі тривалого горіння Сан Еко 17 кВт
Котел на твердому паливі тривалого горіння Сан Еко 17 кВт
Котел на твердому паливі тривалого горіння Сан Еко 17 кВт

Номер оголошення 23764

Опис

Пропоную вашій увазі доступні котли на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO – 10 – 25 кВт. Дані котли виготовлені з котлової, корозійностійкого та високоякісної сталі. Котли на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO представлені чотирма потужностями 10, 13, 17, 25 кВт, що дозволяє більш точно підібрати необхідний вам котел для приміщень площею від 40 до 300 м2.

Доступні котли на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO працюють на принципі горіння свічки, тобто на революційному принципі пошарового спалювання твердого палива, що дозволяє виділяти необхідну кількість теплової енергії. Твердопаливні котли тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO представлені в двох модифікаціях: SUN ECO – M - з механічним регулятором тяги, який збільшує тривалість горіння і економію палива на 15 – 20%; SUN ECO – T з комплектом автоматики, який збільшує тривалість горіння і економію палива на 35 – 40% . Робота доступних котлів на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO автоматизована за рахунок застосування комплекту автоматики (мікропроцесора і вентилятора), що здійснює подачу заданої кількості повітря в топку для процесу горіння. Котли на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO працюють як відкритої, так і закритої системах опалення. За рахунок того, що в котлах на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO застосовуються горизонтальні поличкові теплообмінники, набраних з цілісно натягнутих, безшовних труб, відбувається не пряме видалення димових газів, а шляхом завихрення. При догорании палива, жар лежить безпосередньо на водяних колосниках, що запобігає їх прогорання і за рахунок чого відбувається додаткове зняття тепла. В залежності від розмірів, вологості, види твердого палива, тепловтрат будівлі, зовнішньої температури, котли на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO на одній загрузці на дровах працюють до 12 годин, на вугіллі - до 72 годин. Середній коефіцієнт корисної дії – 82%, а максимальний – 89%, обумовлений тим, що температура димових газів на виході сягає 100 – 180С, що говорить про те, що котли на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO володіють високою ефективністю. Термін експлуатації котлів на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO становить в середньому 10 – 15 років.

Основні переваги котлів на твердому паливі тривалого горіння SUN WICHLACZ ECO

  • можливість використання будь-якого виду палива.

  • коефіцієнт корисної дії 89%.

  • автоматизоване управління всіма процесами горіння.

  • економія твердого палива в порівнянні з класичними котлами до 40% за рахунок процесу пошарового спалювання палива.

  • простота і безпека експлуатації котла.

  • низькі тепловтрати, за рахунок використання високоякісного, котлового утеплювача.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві