Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria
Мухомор червоний Amanita muscaria

Номер оголошення 296308

Опис

Приймаємо замовлення на поставку сухих мухоморів 1-й , 2 – й сорт на осінь 2018 року. Вартість вказана за 1 кг. грам. Мінімальне замовлення різних товарів в сумі 500 грн. Можлива знижка, обумовлена обсягом замовлення. При необхідності перед відправкою можемо відправити фото. Похибка при вологості 15 %. При мінімальній вологості капелюшка гриба стають крихкими і при транспортування можуть зламатися, по цьому вологість 15% дасть стан гнучкості і дозволить зберегти капелюшки цілими під час транспортування. Мухомор червоний Amanita muscaria збираються в екологічно чистій местностности Карпатських гір, в Тур'янській долині. яка розташована біля гір Вигорлат Гутинської гряди в Закарпатській області України, Сушиться при температурі до 40 градусів, що дозволяє зберегти корисні властивості.

У народній медицині, гомеопатії відомі його лікувальні властивості. Володіючи спазмолітичну, протипухлинну, антибактеріальну, противірусну властивостями, мухомор червоний застосовується в народній медицині при багатьох захворюваннях: ревматизмі, онкологічних новоутвореннях на ранніх стадіях, туберкульозі, захворюваннях видільної системи, коліті та ін Медичне застосування мухомора червоного легально в багатьох країнах світу: в Нідерландах, Фінляндії, Норвегії, Великобританії, Японії, Нової Зеландії, Італії, Канаді, Данії, США, Швейцарії та Росії. Заборонений гриб мухомор для лікування в арабських країнах, в Ізраїлі, в Австралії. У Франції мухомор використовують для одержання седативних препаратів, снодійного.

У сфері гомеопатичної медицини цілющі властивості мухомора стали відомі майже 2 століття тому. Гомеопатичний препарат Агарикус (Agaricus muscarius), в основі якого спиртова витяжка мухомора, успішно використовується при спазмах м'язів, судин, паралічі сечового міхура, паркінсонізмі, епілептиформних судомах. При лікуванні мухомором суглобів зменшується больовий синдром.

Застосування червоного мухомора ефективно при лейкозі, при деяких гінекологічних захворюваннях. У народній медицині практикується лікування раку мухомором у вигляді настоянки, коли при наявності пухлини відсутні метастази. Володіючи антисептичну, протизапальну та бактерицидну лікувальними властивостями мухомор у вигляді настою або мазі застосовується зовнішньо для лікування ран, виразок, опіків, обморожень, деяких шкірних захворювань.

Мухомор червоний - лікувальні властивості. Лікувальна дія мухомора було відомо з давніх часів ― їм лікували суглобові захворювання, важко заживляемые рани, шкірні захворювання.

Дійсно наукові дослідження підтвердили це ― у мухоморі виявлено безліч речовин, які мають явний лікувальний ефект, наприклад, оранжево-червоний пігмент мускаруфин, має антибіотичну і протипухлинну дію, алкалоїд мускарин є природним анальгетиком, тобто має здатність знеболювати, знайдені у мухоморі речовини ― природні антигістаміни, тобто речовини, що знімають алергічні реакції, і що особливо важливо ― речовини, що пригнічують дерматомікози, тобто шкірні грибкові інфекції. Застосування мухомора в народній медицині народів Півночі і Далекого Сходу так само має давні традиції. Жителі Аляски, Чукотки і Камчатки здавна вдавалися до послуг мухомора. В цих регіонах і донині застосовують різні водні та спиртові настоянки мухомора для лікування ревматизму, пухлин залоз, туберкульозу та захворювань нервової системи.

На Чукотці з успіхом застосовували цей гриб при лікуванні екземи, подагри і склерозу, а спеціальну настоянку мухомора застосовували як тонізуючий засіб для зняття фізичної втоми. В підтвердження особливої популярності мухомора на Чукотці свідчать і наскальні малюнки, на яких зображені мухомори у вигляді людських фігурок.

Не слід забувати, що мухомор містить сильні отрути, які тільки в невеликих дозах (до 5 капелюшків середнього розміру) при прийомі всередину і при обмеженому зовнішньому застосуванні володіють лікувальними властивостями.

Не рекомендується вживати всередину з алкоголем, особам з нестійкою психо емоційному станом, при термообробці зменшується ефект, також отрута, що викликає отруєння (втім, як і галюциноген) розпадається під дією температури.

Корисні властивості мухомора:

Хоч мухомор і є не їстівним грибом, він все ж має і корисними властивостями, такими як знеболюючий, стимулюючий, протибольову та протиракову. Також його застосовують як спазмолітичний і послабляє біль кошти при пухлинах, ревматизмі, нервовому напруженні.

Препарати з мухомора застосовують при клімаксі, туберкульозі, неврозі, спазмах кишечнику та сечовому міхурі. Мухомор відновлює енергію в організмі і омолоджує весь організм в цілому.

Застосування мухомора:

Мухомор останнім часом стали використовувати для приготування багатьох ліків. Проте приймати їх всередину можна тільки під наглядом лікаря. А ось зовнішньо мухомор застосовують з легкістю, так як він дає хороший лікувальний ефект. Приміром, мухомор володіє дуже сильним ранозагоювальною властивістю. Можна взяти свіжі мухомори, відірвати від них тільки капелюшки, розім'яти їх і за допомогою марлі, прибинтувати готову масу до рани. Через пару годин рана на шкірі почне гоїтися. Мухомор застосовується при лікуванні неадекватної поведінки, склерозу і паралічу. Цей гриб допомагає позбутися важкості у шлунку, газів, здуття живота, запору і проносу. Мухомор застосовується при імпотенції, хворобливих менструаціях, статевому збудженні та подразнення статевих органів. Як не дивно, але мухомор використовується при мушках в очах, зниження зору, кон'юнктивіт, запалення країв повік, короткозорості і катаракті. Біль у вухах, свербіння в них і набрякання вушних раковин також можна вилікувати за допомогою препаратів з мухомора. У народній медицині мухомор знайшов своє застосування при зубному болю, відрижку, підвищеному слюноотделении, колючих болей в серці і поганому запаху з рота.

Настоянка з мухомора для компресів, пов'язок і розтирань. Мазь із мухомора при радикуліті і артриті. Настоявшийся сік мухомора для компресів. Беремо свіжі гриби і подрібнюємо їх. Далі візьмемо скляну банку і наповнимо її грибами в подрібненому вигляді. Потім закриваємо банку герметичною кришкою і залишаємо на місяць у темному місці. Протягом цього часу гриби дадуть сік, який буде накопичуватися в нижній частині банки. Гриби з банки викидають, а ось виділився і настоявшийся сік застосовують у лікувальних цілях.

Отруєння мухоморами

Не забувайте, що у мухоморі містяться отруйні речовини, які при прийомі всередину у великій кількості можуть призвести до отруєння. Ознаками отруєння мухомором є наступні: нудота, прискорене серцебиття, блювання, розширення зіниць і погіршення зору. Можуть з'явитися галюцинації, втрата пам'яті і сонливість. Судоми, кома, марення – це теж симптоми отруєння мухомором.

У разі отруєння необхідно випити теплу солону воду або полоскотати небо. При тяжкому отруєнні допоможе тільки промивання шлунка за допомогою лікаря.

Протипоказання до застосування мухомора

Мухомор – отруйний гриб, а тому потрібно не тільки застосовувати препарати з нього в строгому дотриманні дозувань, але і зберігати їх правильно і далеко від дітей. При появі перших ознак отруєння, таких як нудота або блювання, необхідно відразу ж вжити заходів.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві