Іван Чай Кипрей лист ферментований, високогірний Карпат
Іван Чай Кипрей лист ферментований, високогірний Карпат
Іван Чай Кипрей лист ферментований, високогірний Карпат
Іван Чай Кипрей лист ферментований, високогірний Карпат
Іван Чай Кипрей лист ферментований, високогірний Карпат
Іван Чай Кипрей лист ферментований, високогірний Карпат

Номер оголошення 296282

Опис

Пропонуємо Іван чай, Кипрей, Epilobium angustifolium, Кипрей вузьколистий. Лист ферментований, без палиць і стовбурів, без кольору. Вартість вказана за 1 кг. При замовленні товарів від 500 грн. Упаковка поліетиленовий пакет в картонній коробці.

Додатково також колір, ферментований у гранулах (під замовлення). Зібраний Іван Чай: літо 2017, Полонина Руна Закарпатська область, Перечинський район. Іван чай, Кипрей збирається високо 1400 м. в горах 48.787895° 22.791138°, далеко від автомобільних доріг, промислових об'єктів та об'єктів інфраструктури. Зібраний, перебраний в ручну. Місце збору Іван Чаю, Зніту (48.787895° 22.791138°), Полонина-Руна (укр. Гора Рівна) — гірський масив в Українських Карпатах, у межах Перечинського та Великоберезнянського районів Закарпатської області. Масив розташований в західній частині Полонинського хребта, між річками Люта, Шипіт та Туриця. Висота до 1482 м. Властивості рослини Іван-чай дуже різноманітні, і практично всі вони є корисними та лікувальними. Отже, іван-чай має: спазмолітичні, заспокійливі, протизапальні, сечогінні, ранозагоювальні, сечогінними, обволікаючі, жовчогінними, кровотворні, кровоспинними, пом'якшуючими, протипухлинними, знеболюючими, дезінтоксикаційними, лактогенний, антиоксидантні властивості.

За допомогою цієї трави лікують безсоння, різні форми неврозів і тривожних станів, страхи. Іван-чай відмінний лікар при гастриті, виразці шлунка та дванадцятипалої кишки з підвищеним рівнем кислотності шлункового соку, энтнроколите, ентериті.

Завдяки вмісту в растенииханеролу, іван-чай успішно профілактує аденому, простатит та інші доброякісні та злоякісні пухлини. Народна медицина використовує дану рослину для лікування таких захворювань, як: головні болі, хвороби селезінки, нирок, (в тому числі, сечокам'яну хворобу), знижену потенцію, випадання волосся, запальні процеси органів дихання, виснаження, підвищений або знижений артеріальний тиск (іван-чай нормалізує артеріальний тиск). Настоями і настоянками даної трави ефективно профілактувати карієс.

Для зовнішнього застосування іван-чай підходить при захворюваннях горла, ангінах ( у вигляді полоскань), для промивання відкритих ран, гнійних виразок (також можна використовувати подрібнену в порошок суху траву іван-чаю для присипок). Удари і артралгії кипрей лікує у вигляді припарок і компресів, як болезаспокійливий засіб.

Важливо пам'ятати, що іван-чай є відмінним очисником організму при інтоксикаціях різного характеру, в тому числі алкоголных. Він так само здатний виводити з організму радіацію і підвищувати працездатність людини.

У кулінарії зазвичай використовуються молоді свіжі пагони зніту, їх миють, подрібнюють і додають у салати.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві