Пневматика Магнум з легким взводом! Гвинтівка Ekol. 382 м/с

Номер оголошення 25973

Опис

Виключно легкий взвод в пружинно-поршневий гвинтівці Ekol Ultimate Black! При великій потужності пострілу відрізняється від інших пневматичних гвинтівок класу Магнум (швидкість снаряда понад 305 м/с) взводом нарізної стовбура без особливих зусиль!

Гвинтівка Ekol Ultimate Black калібру 4,5 – представник модельного ряду розробки нової турецької компанії Voltran Av Silahlari LTD.

Початкова швидкість вильоту легкої кулі до 382 м/с.

На чорному стовбурі закріплений надульник для кращої балансування зброї. Мушка захищена сталевим екраном від механічних пошкоджень. Планка під оптичний приціл. Є запобіжний пристрій.

Ергономічний приклад з ударостійкого полімеру чорного кольору. Двостороння щока типу Монте-Карло. Потиличник для пом'якшення віддачі з гуми.

Вага пневматичної гвинтівки Ekol Ultimate Black без додаткових аксесуарів усього 2,63 кг!

Наші гарантії у разі купівлі в київському інтернет-магазині Пневматична зброя в Україні www.airgunshop.Kiev.ua: відправимо в день замовлення, доставимо по Україні. Ваш зовнішній огляд в відділенні перевізника, оплата після огляду та перевірки комплектації. У разі прихованих заводських дефектів (Малоймовірно! Якість відмінна) – ремонт у сервісному центрі.

Сьогодні 01.07.15 пропонуємо новинку за ціною 3740 грн. Постійно коригування вартості! Обов'язково перед замовленням перевірте! Виключно легкий взвод в пружинно-поршневий гвинтівці Ekol Ultimate Black!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві