Капсули для схуднення Кубрайт

Номер оголошення 122027

Опис

Капсули для схуднення Q-brite - це принципово нове рішення в боротьбі із зайвою вагою! Препарат для зниження ваги та очищення організму з особливою формулою, збагаченої хлорофілом, вітаміном С і клітковиною. Мінімальний результат на місяць становить -12 кг. Стандарт якості GMP, оригінальна продукція з гарантією результату. Без побічних ефектів, повністю натуральний ефективний препарат для позбавлення від зайвої ваги, революція в області схуднення. Розумні капсули для зниження ваги Кубрайт підходять до процесу схуднення з різних сторін - знижують апетит, запускають процес спалювання жиру, очищають організм від токсинів, виводять зайву рідину із тканин, налагоджують роботу травної системи, створивши сприятливу мікрофлору в кишечнику. Здорове схуднення без повторного набору ваги: технологія впливу на клітини перешкоджає відкладенню жиру і запобігає повторний набір ваги. Упаковка 100 капсул, розрахована на 1 місяць. Доставка в будь-який регіон України протягом 1 дня.

Вплив капсул для схуднення Q–Brite з хлорофілом на масу тіла досліджували тайські вчені в 2015 році. Експериментальну групу розділили на дві частини: одні випробовувані впродовж двох місяців приймали тайські таблетки для схуднення Q–Brite, інші — плацебо. Раціон залишався колишнім, фізичних навантажень також не було передбачено. Результати експерименту здивували навіть тайських лікарів провідних клінік по боротьбі з зайвою вагою: частина групи, яка приймає препарат для схуднення Q–Brite кубрайт кубрит, скинула в середньому 20 кг за два місяці, у той час як інші випробовувані втратили всього близько 2 кг. З тих пір препарат для зниження ваги Q–Brite (кубрайт для схуднення) почали випускати у великих масштабах у формі капсул. Більше того, — це засіб для схуднення корисно не тільки для схуднення, але і для загального оздоровлення шлунково-кишкового тракту, що допомагає «зафіксувати» результат після успішного позбавлення від зайвих кілограмів.

Великий вибір капсул для схуднення. Телефонуйте, якщо Ви хочете купити таблетки для схуднення. Наявність і актуальні ціни дізнавайтесь в телефонному режимі! Ви завжди можете купити ефективні оригінальні капсули для схуднення Q-Brite Кубрайт в нашому інтернет-магазині. Таблетки для схуднення Q-Brite – незамінний помічник в боротьбі із зайвою вагою. Відгуки http://magiclady.com.ua/shop/kapsuly-dlja-pohudenija/q-brite/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Києві