Номер оголошення 633414

Опис

Ливарне виробництво

Кінгісепський машинобудівний завод розвиває безпечне екологічне ливарне виробництво. Колосальний досвід, виробничі можливості та професіоналізм фахівців компанії дозволяють виготовляти виливки будь-якої складності, високої якості як за кресленнями, так і за оригіналами виробів із розробкою спеціальної конструкторської документації.

Лиття з чавуну

Наш чавунно-ливарний завод здійснює повний цикл робіт, починаючи від ескізу до монтажу виробу. Ми працюємо без посередників і можемо тримати конкурентні ціни.


Лиття з алюмінію

Алюмінієве ливарне виробництво дозволяє отримувати заготівлі максимально високої точності та найскладнішої конфігурації.

Пекти ЛНД. Лиття алюмінію під низьким тиском. Машина для лиття алюмінієвих сплавів під низьким тиском із роздавальною піччю.

Лиття з латуні та бронзи

Ми виготовляємо деталі з латуні та бронзи на замовлення будь-яких конфігурацій та розмірів, але незмінно відмінної якості.

Ливарний цех оснащений найновішим плавильним обладнанням та лабораторією експрес-аналізу сплавів. Це дозволяє застосовувати різні види лиття та виготовляти промислові виливки з бронз, латунів, чавуну широкого спектру сплавів за ливарними ГОСТами та ОСТами. Крім того, можливе виготовлення нестандартних сплавів на основі міді та цинку за ТУ та технічним завданням замовника.

Устаткування ливарної ділянки

У своїй роботі Кінгісеппський машинобудівний завод керується міжнародними стандартами якості: ДСТУ ISO 9001-2011. Для задоволення вимог Міністерства оборони РФ контроль якості виготовлення та приймання здійснюється Військовим представництвом Міністерства оборони РФ (ВП МО РФ).

Вже понад 5 років на нашому виробництві впроваджуються найпередовіші процеси в галузі ливарних технологій, зараз освоєно новий процес, що дозволяє виготовляти виливки без дорогого модельного оснащення, що дозволяє не лише суттєво знизити витрати, а й дозволяє зменшити терміни. Основою діяльності ливарно-термічної ділянки є виробництво та постачання литої заготовки з високолегованих, корозійностійких (нержавіючих) сталей, жароміцних сплавів, прецизійних сплавів з високим електричним опором. Наша продукція найбільш популярна в машинобудуванні, суднобудуванні, моторобудуванні.

Підприємство виконує комплекс робіт від лиття до покриттів, при наданні конструкторської документації та технічного завдання.

До комплексу робіт входить:

розробка техпроцесу;

складання калькуляції;

погодження із замовником;

виготовлення (ливарка, механічна обробка – токарна/фрезерна, покриття);

деталі проходять контроль у ВТК;

відправлення замовнику.

Конструкторське бюро Кінгісеппського машинобудівного заводу здійснює:

• розробку креслень виливків;

• проектування та виготовлення оснастки;

• постачання виливків за ТУ з підтвердженням якості хімічного складу та механічних властивостей;

• надання сертифікату якості

• прототипування та моделювання. Розробка ливарних форм, оснастки.

Просимо повідомити про зацікавленість цього виду робіт на ел. пошту: info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: 8 812 438 04 93

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Харкові в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Харкові