ФІНАНСОВИМ ІНСТРУМЕНТОМ ФК БГ/РЕЗЕРВНИМ АКРЕДИТИВОМ В ОРЕНДУ

Номер оголошення 191485

Опис

Шановний Сер/Ма

Я прямий мандат у фінансовому інституті, який також відомий як приватний кредитор спеціалізується на Прокат банківських / фінансових інструментів у вигляді банківських гарантій (БГ), Резервний акредитив (резервним акредитивом), Документарний акредитив (DLC), акредитив (LC), виконання контракту (ПБ), середньострокові ноти (МТН) і т. д. за допомогою засобів чисто зароблені від приватних і корпоративних інвестиційних портфелів без кримінального походження.

Ми пропонуємо ці з натуральної і ненормальна фінансову компанію в якості постачальника, отже, ми можемо фінансувати ваш підписант проектів і допомогти вам поліпшити ваш бізнес-план. Крім того, наш фінансовий інструмент може бути використаний для купівлі товарів від будь-якого виробника, незалежно від їх місця розташування. Він також може служити в якості застави будь-який банк у світі, щоб забезпечити кредити для вашого проекту або для активації кредитної лінії для фінансування вашого бізнес-плану.Наш фінансовий інструмент можуть інвестуватися у високоприбуткові торгові програми інвестицій

{HYITP) або програми приватного розміщення (ррр). Всі банківські інструменти в оренду з натуральної і надійний джерело, без посередника ланцюга / історія брокера Джокер або водієм пропонуємо везуть, а необхідні терміни.

Ми спеціалізували в банківській гарантії {БГ}, Резервний акредитив {резервним акредитивом}, середньострокові Примітки {Піп}, Підтверджувану банківської тратти {КБР}, а також інших фінансових інструментів, випущених з рейтингом AAA банків, таких як HSBC Банк Гонконг, HSBC Банк Лондон, Дойче Банк АГ Франкфурт, Барклайс Банк , "стендард Чартерд Бенк" та інші в оренду за найнижчої ціни в залежності від номінальної вартості інструменту необхідні.

Ми будемо раді поділитися нашими робочими процедурами з тобою за запитом, щоб допомогти нам рухатися в напрямку ефективного закриття угод.ви можете зв'язатися зі мною через цей електронній пошті (kingsleymickael@gmail.com).

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення у Гнівані в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення у Гнівані