Номер оголошення 26214

Опис

Добрыйдень! Я запропоную вам всім збільшити свій дохід не виходячи з дому. Цей методподработки я випробував сам і, запевняю вас, він реальний. ПОЧИТАЙТЕ !!! Це-дійсно РЕАЛЬНИЙ заробіток в Інтернеті. Моя робота тепер - це каждыйдень по 2-3 години в Інтернеті і ВСЕ. Тепер, я розповім Вам, як це працює, исамое головне чому. Я Вам обіцяю, що якщо ви будете, У ТОЧНОСТІ, соблюдатьвсе нижче перераховані інструкції, то ви почнете одержувати НАБАГАТО БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ,ніж Ви думали. Погодьтеся, це просто! І ЦЕ АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛЬНО. І ВАШ ВКЛАДСОСТАВИЛ ВСЬОГО 21 гривню. . . ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ. ЭТОРАБОТАЕТ! УВАГА! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ КІЛЬКА РАЗІВ! Следуйтеинструкциям у ТОЧНОСТІ і ви залишитеся задоволені. ! ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ КУСПЕХУ: 1. Зареєструйтеся в системі WEBMONEY, яка знаходиться за адресуhttp://www. webmoney. ru Гарненько ознайомтеся з даною системою, як онаработает. Далі встановіть WebMoney Keeper Classic http://download. webmoney.ru/wmk_ru. exe і створіть собі Інтернет-гаманець WMU-UAN і покладіть на свій счет25гривен, (21 гривня для перекладу по 3 гривні на 7 запропонованих интернеткошельков і кілька копійок - це комісія, за кожний переказ система снимает0, 8%) Як це можна зробити? Всі способи описані за адресою http://www.webmoney. ru/rus/addfunds/. особисто я поповнив рахунок у найближчому пунктепополнения. Вибирайте той, який найбільш зручний для вас – і дійте! 2.Необхідно перевести по 3 гривні (0, 8 % комісія за переказ) на 7 указанныхниже Webmoney гаманців. Переклад здійснюється з вашого гаманця з программыWebMoney Keeper Classic. (Меню—Передати WebMoney... у вікні написатькому, вказати суму 3 гривні) ВАЖЛИВО! При кожному відправленні вказуйте в полі«Примітка платежу» наступну фразу: «Внесіть мене в списокWebmoney-гаманців». Щоб отримувати дохід, необхідно відправити на кожен изэтих 7 гаманців по 3 гривні, інакше ви просто не будете включені в системусетевыми модераторами Webmoney-гаманців і не зможете обналічити дохід. Отже,відправте по 3 гривні на кожен з наступних гаманців:
1. U416951394985
2. U470274377690
3.U298382507072
4. U444044103631
5. U173815618297
6. U389719445865 7.
U269943807481ПОВТОРЮЮ: щоб одержувати дохід необхідно відправити НА КОЖЕН изэтих 7 гаманців по 3 гривні - інакше мережними модераторами webmoney кошельковвы просто не будете включені в систему і не зможете обналічити дохід. ТеперьВНИМАНИЕ! Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на компьютервесь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі спискакошельков ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістіть 2-ий гаманець на місце 1-го,який Ви стерли, 3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5-ий - на место4-го, 6-ий - на місце 5-го і 7-ий - на місце 6-го! А в 7-ий номер, которыйоказался порожнім, ВПИШІТЬ НОМЕР Вашого ГАМАНЦЯ. 3. Розмістіть цю статтю (илиобъявление з посиланням на сторінку, яку ви без праці можете зробити на одномиз безкоштовних сайтів, наприклад, http://job. ukr. net або http://rabota. ua і т. д. , посилання на сторінку розміщуйте на форумах але НЕ МЕНШ, НІЖ на 50-100ФОРУМАХ і НОВИННИХ СТРІЧКАХ (News Groups). ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ - ЧИМ БІЛЬШЕ Ви розмістите,ТИМ ВИЩИМ БУДЕ ВАШ ДОХІД. І цей дохід буде ПРЯМО ЗАЛЕЖАТИ ВІД ВАС.Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на самих відвідуваних,ГАРАНТУЄ Вам дохід 25000 гривень - ЦЕ МІНІМУМ! протягом 2, 5 місяців!БІЛЬШЕ РОЗМІЩЕНЬ – БІЛЬШИЙ ДОХІД (при тому в ГЕОМЕТРИЧНІЙ ПРОГРЕСІЇ). ОТЖЕ-КОЛИ ВИ ДОСЯГНЕТЕ ПЕРШОЇ ПОЗИЦІЇ У СПИСКУ, ВИ БУДЕТЕ МАТИ ТИСЯЧІ ДОЛЛАРОВПРОСТО ЯК ТВОРЕЦЬ СПИСКУ! ЦЕ ВАРТО всього 21 гривня. не велика сума в нашевремя і ГОЛОВНЕ – ЦЕ ПРАЦЮЄ! І ЦЕ ПРОСТО ЗДОРОВО! Займіться цим зараз-не відкладаючи на завтра.... ! ЧАС - ГРОШІ! Але попрацювати все ж доведеться.Необхідно зацікавити людей. Для цього необхідно воспользоватьсярассылкой, розміщенням оголошень на спеціалізованих сайтах про пошуках роботи, форумах, дошках оголошень. Удачі Вам! Вона вже дійсно поруч!Дійте


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Дніпрі (Дніпропетровську) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Дніпрі (Дніпропетровську)