Експрес курси Дизайну

Номер оголошення 373623

Опис

Курси ДИЗАЙНУ в Чернігові.Доступно навчання. Оплата від 975 грн.Випускникам і не тільки.Надходження без ЗНО.м Чернігів Проспект Миру 35 б тел 096-566-94-51. 066-310-73-01.Навчальний центр «Кар'єра»Дизайн в рекламі,

- меблів,
-ІНТЕР'ЄР,
-дизайн одягу,
-дизайн в поліграфії,
-Комп'ютерна дизайн
Набридла обстановка в будинку і хочете змін і краси? Потрібен ексклюзивний гардероб? Хочете створювати красу і отримувати за це гроші? Вам пора на курси дизайну!Ми вас навчимо дизайну в поліграфії і не тільки. На базі навчального центру пропонуються Вам Курси графічного дизайну, дизайну в поліграфії. Навчання створенню дизайн-проектів поліграфічної продукції: візитки, логотипи, календарі, реклама в газети. Розробка фірмового стилю організації (колір шрифт стиль, логотип).Визуализацияпроектов с помощью Компьютерныхдизайнерских программ. Компьютерныйдизайн, графика, Так же предлагаем ещенесколько видов подготовки по направлениюдизайна: Дизайн мебели и интерьера.Ландшафтный дизайн, ландшафтноепроектирование.
Дизайн одягу. Дизайн штор та текстилю. Декорування інтер'єру. На заняттях дається максимум практики. Закінчили курс, видається свідоцтво нашого навчального центру. У нас ... майже як у Греції-все є ... Варіантів багато. Прочитали? Подумали?Звоніть тел 096-566-94-51. 066-310-73-01.






@page { margin: 2cm }p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: #000000; line-height: 115%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 }p.western { font-family: "Calibri", serif; font-size: 11pt; so-language: ru-RU }p.cjk { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; so-language: en-US }p.ctl { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; so-language: ar-SA }a:link { color: #0563c1 }
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Чернігові в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

99 копійок :: Безкоштовні оголошення в Чернігові